Szűrés

A(z) asztali gép kulcsszót tartalmazó cikkek

A home office felhasználókra is gondolt a Fujitsu

2021. július 14. -

A Fujitsu frissen bemutatott új generációs asztali gépei és munkaállomásai az agilitást, teljesítményt és rugalmasságot igénylő home office felhasználóknak készültek. Az irodában vagy otthonról dolgozó emberek millióinak igényeire reagálva a Fujitsu olyan új generációs eszközöket készített, amelyek kevesebb energiát fogyasztanak és rendkívül halkan működnek – ugyanakkor használatuk a teljesítmény terén sem jelent kompromisszumot. 

Tovább

A Lenovo számos kiváló terméket mutat be az idei CES-en

2021. január 8. -

Napjainkban minden egyre okosabbá válik. Ma már a konyhánktól kezdve, a virtuális tantermeken keresztül egészen a home office-ig szükségünk van az okos technológiák segítségére, amelyek segítenek alkalmazkodni a megváltozott mindennapi élethez. Segítségükkel gondtalanul ápolhatjuk a személyes kapcsolatainkat, dolgozhatunk, szórakozhatunk vagy akár tanulhatunk otthonról.

Tovább

A Dell bemutatta a legújabb XPS asztali számítógépét

2020. július 18. -

A megfelelő otthoni PC – tökéletes monitorral és tartozékokkal kiegészítve – korlátok nélkül, bármiben kiszolgálja a felhasználóját, amire csak szüksége lehet: az alkotástól kezdve a munkán és a játékon át a kommunikációig. A Dell májusban bemutatott XPS notebookjait most az új XPS asztali számítógép követi, amely a Dell monitorainak új, S sorozatával egy időben jelenik meg, és a megszokott stílust és teljesítményt képviseli.

Tovább

Új Fujitsu asztali gépek és munkaállomások

2020. június 8. -

Az új Fujitsu ESPRIMO asztali PC-k minden eddiginél nagyobb rugalmasságot és teljesítményt nyújtanak. Az Intel processzorok legújabb, 10. generációjának bevezetésével a 2020-as ESPRIMO portfolió még jobban igazodik a felhasználók igényeihez. Az új modellek között sokoldalú torony PC éppúgy megtalálható, mint egy literesnél kisebb házba szerelt eszközök.

Tovább